torsdag 20. august 2009

Hurra for Hansen!

Hansen er den nye Andersen! Hans-Morten Hansen gikk forbi Andersen på "rankingen" under åpningsshowet i går, synes jeg. Han har virkelig blomstret i det siste. Han har jo vært oppegående i mange år, men nå har han virkelig våkna. En godt bevart hemmelighet for det store publikum, selv om han er en av Stavagers store sønner. Nå har han spilt Hansens Hjørna i Stavanger siden april og det er en stor suksess. Snart flytter han showet over til hovedstaden. Skal du se ett show i høst - gå på Hansens! Mannen trenger bare et hjørne, så blir det gøy.

Ja, det var gøy på Standupfestivalen i går. Sturla rotet litt i starten, men både Christer Torjussen, en politisk-ironisk Sigrid Bonde Tusvik og Rune Andersen/Beranek Holm gjorde bra saker. Etter pause var alt meget bra. Are Kalvø hadde en kjempegod tekst om 1814 og grunnloven og valget og mer eller mindre bevaringsverdige kloke ord. Lenge siden jeg har sett ham så fresk. Så kommer Hansen inn, helt nede, helt enkelt, så bygger han det opp, så kontrollert og frekt at man bare hikster. Det er så deilig når tårene renner og magen verker. Han blir nok mange østlendingers favoritt i høst/vinter også.
Holdt på å glemme - De Raske Mennene var jo også der... og de har det ennå, overskuddet, timingen, lekenheten. De skal også spille i høst og det lover bra.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar