fredag 4. september 2009

Morsom - rett og slett

Christer Torjussen hadde premiere samme dag som Jesus von Helvete satte salgsrekord på Det Norske Teatret - det var dristig. Vet ikke om det blir noe presse på Christer i det hele tatt, men jeg var der i går, på klubbscenen på Latter.
Christer gjør strait standup og er en sterk representant for norsk klubbstandup. Han leverer ikke de skarpeste satiriske eller politiske observasjoner på noen måte, men lun og morsom hverdagskomikk. Han er blitt en genrekomiker - han er en morsom type, rett og slett.
Nå synes jeg showet bærer preg av manglende helhet, at det er satt sammen av de siste års standupset, sydd sammen for anledningen. Sånn sett er det ikke en helaftens forestilling, men 80 minutter ren og morsom standup vi får servert. Jeg satt en stund og lurte på hvilket poeng han skulle komme til - og til slutt skjønte jeg det. Det dreier seg om DAMER! Damer er poenget. Damer i mange varianter, dumme, snille, skjønne, morsomme eller farlige damer. Christer elsker damer og damene i går kveld elsket definitivt Christer tilbake.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar